logotype
23 -January -2019 - 13:29

Schoolbasketbal in de kerstvakantie

 

Dit jaar organiseert basketbalvereniging The Jump op 29 december al weer voor de 41ste keer het basketbaltoernooi voor basisscholen uit Noordwijkerhout en De Zilk. Er kan dan op een sportieve, maar ook gezellige manier lekker aan sport gedaan worden in de kerstvakantie.

 

Kinderen uit de groepen 3 en 4 spelen in eigen poules 3 tegen 3 op een aangepast klein veld, met lage baskets en mini basketballen. Kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 spelen 5 tegen 5 over het hele veld met de baskets op normale hoogte en normale basketballen. Voor elke leeftijdscategorie zijn er bekers te winnen. Ook is er in elke leeftijdscategorie een prijs voor de beste vrije worp nemer of neemster (shoot outs). Hiervoor worden door alle deelnemers en deelneemsters direct na afloop van de poulewedstrijden vrije worpen genomen. Na afloop is er voor iedereen wat te drinken. 

DSC 5299

 

Vindt je het ook leuk om mee te doen, ga dan naar je gymleraar of -lerares op school en vraag om het inschrijfformulier. Lever deze dan wel in bij je gymleraar of -lerares. 

 

Wil je een keertje oefenen voor het toernooi met een echte basketbaltrainer? Dan kan natuurlijk altijd. Op elke woensdagmiddag is er van 17.00 tot 18.00 uur een inlooptraining bij The Jump in de Schelft waar je gratis een paar keer mee mag trainen.

 

 

Misschien tot 28 december of op één van de trainingen!